Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Άρης & Λίλιαν Βουδούρη»

Αύριο στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σιάτιστας «Άρης & Λίλιαν Βουδούρη» ο Λευτέρης Παπαγεωργίου θα μας παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο «STARTUPS – ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ». Δεν θα ήθελα να μιλήσω για το βιβλίο, γιατί νομίζω πως θα τα καταφέρουν καλύτερα αύριο οι προσκαλεσμένοι ομιλητές.


Όταν θέλω να αποφασίσω να προχωρήσω στην αγορά ενός βιβλίου ή αν θα παρακολουθήσω την παρουσίαση του, αυτό που εξετάζω είναι το παρελθόν του συγγραφέα.

Ο Λευτέρης Παπαγεωργίου είναι Πολιτικός Μηχανικός και αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Όταν μιλάμε για startup επιχείρηση ή νεοφυής επιχείρηση, δεν εννοούμε ότι υποχρεωτικά παράγει ένα καινοτόμο προϊόν. Η καινοτομία μπορεί να βρίσκεται, είτε στη μέθοδο παραγωγής του προϊόντος, είτε του στον τρόπο προώθησης του.

Πως εμπλέκεται λοιπόν ο Λευτέρης Παπαγεωργίου με την καινοτομία;

Είναι Διευθύνων Σύμβουλος της ENTRANET, μιας εταιρείας που παράγει υψηλής τεχνολογίας εφαρμογές για την αναγνώριση της φωνής.

Είναι καταγεγραμμένος στο Μητρώο Ελλήνων Εφευρετών και είναι κάτοχος αρκετών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες γύρω από το «έξυπνο σπίτι».

Είναι ο σχεδιαστής του «Έξυπνου Σπιτιού του Μέλλοντος για τους Ηλικιωμένους», που βραβεύτηκε από το πρόγραμμα της Ε.Ε. «Wider, the smart home for the elderly».

Υπάρχουν πολλοί λόγοι λοιπόν για να πάμε αύριο στο «Άρης & Λίλιαν Βουδούρη».

Όπως και για να ακούσουμε και τους άλλους ομιλητές. Τον Δρ Ιωάννη Μπάκουρο και τον εκδότη του βιβλίου Χρήστο Ζαμπούνη και παράλληλα τον συγγραφέα του «Savoir Vivre».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου