Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Η ΑΜΟΙΒΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤ ΤΑΞΗ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Ο Μιχάλης Δούβλος, με ευχαρίστησε για την ανάρτηση που έκανα σχετικά με το βίντεο που δημιούργησε με τα παιδιά της τάξης του.



Τώρα όμως θα πρέπει να πάρω ένα αντάλλαγμα. Τζάμπα τίποτα δεν γίνεται σε αυτήν την ριμάδα την εποχή. Πρέπει να έχω την αμοιβή μου.

Θέλω αυτά τα παιδιά να απευθύνουν ένα ερώτημα στους γονείς τους αλλά και στους υπόλοιπους κάτοικους αυτής της πόλης, που με χαρά βλέπουν τα αποτελέσματα της δουλείας ενός δασκάλου με τα παιδιά της τάξης του. Δουλειάς που προκύπτει από την εφαρμογή κάποιων διαφορετικών μεθόδων διδασκαλίας και υλοποίησης ενός μαθήματος. Όπου και τα παιδιά ωφελούνται, αλλά ταυτόχρονα προβάλλεται η ιστορία και η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Ποιο είναι το ερώτημα; Αφού βλέπετε τα θετικά αποτελέσματα, γιατί δεν ζητάτε από κάποιους άλλους να εφαρμοστούν και κάπου αλλού διαφορετικές μέθοδοι;

Μια διευκρίνηση. Από ποιους θα το ζητήσουν και που θα εφαρμοστούν;

Από αυτούς που έχουν υποχρέωση να εργάζονται για μια καλύτερη μέρα για τον τόπο μας. Να κάνουν κάτι διαφορετικό για την προβολή της ιστορίας, της παράδοσης μας, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Περιμένω την αμοιβή μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου